carnaval!

Het is weer carnaval!
Op school had ik donderdag carnaval. Het was echt heel leuk. Ik ging als gothic, ik had zwarte kleren aan, zwarte oog make-up op en donkere lippenstift op(dat er al heel snel weer af was). We hadden een circuit door de school. Ik was naar de ‘waarzegger’ geweest en dit zei ze:
Je vriendin Lotty gaat later wonen in Indonesië. Jij gaat haar volgen. Je hebt een baan waarvoor je heel veel moet reizen. Pas laat kom je je man tegen in het buitenland.
Ik vraag me af of het waar is, maar daar kom ik pas veel later achter en dan ben ik dit allang vergeten.
Er was ook een chil-out room. Daar heb ik heel lang gezeten.
Verder hadden we ook nog the voice of HTW. Dat was heel leuk. Dit jaar deed ik niet mee.
Eerste waren: Niek, Damon en Floris met deo dynamite. Tweede waren: Loekie, Esmee en Jasmijn met hun liedje. En derde waren jongens die mime speelden.

Verder ga ik maandag naar Limburg met mama en Theo. Daar gaan we carnaval vieren. Dan ga ik als heks, mama had een super mooie heksen jurk gekocht en die doe ik dan aan. Woensdag gaan we dan weer naar huis. Ik hoop dat het heel leuk wordt, want ik heb nog nooit daar carnaval gevierd omdat ik dan school had, maar dit jaar viel de vakantie precies goed.

Gaan jullie nog iets doen met carnaval?

Comments

  1. Piet says:

    Veel plezier in Limburg liefje!

  2. emmie says:

    Dankje papa :D
    Jij gaat niks doen met carnaval hé?