beetje laat maar toch jammer

nou ik ben er nu wel een beetje laat mee maar ik heb nu wel veel verdriet.

mijn vriendin Djamila is op 7 november 2010 verhuisd naar Israël, voor 4 jaar. waarom? voor het werk van haar vader. haar vader werkt bij de luchtmacht en ze moesten daarvoor naar Israël. wat nog erger is: Israël ligt helemaal in Azië!!!!!!
vreselijk is het voor mij, maar nu is ze al een half jaar weg en ben ik er dus wel een beetje aan gewend, maar net als ik na de zomervakantie weer naar school moet komt ze even langs!!!!!!!!!!!!!!! jippie!!!!!!!!
maar er is meer: in januari-februari is mijn Franse vriendin Pauline weer terug naar Frankrijk verhuisd. ook vreselijk!!!! maar net na de voorjaarsvakantie kwam ze nog een weekje langs.
mijn vriendin Lobke daar gaat ook iets mee gebeuren: zij gaat na de zomervakantie 5 jaar naar Engeland. volgens mij ook voor haar vaders werk maar ik weet het niet zeker.

veel verdriet, maar gelukkig komen ze nog eens langs en kunnen we contact houden via: hyves, skype, msn enz.