een witte dolfijn uit de zee

Een wiite dolfijn uit de zee

In een huis woonde een jongen. Die jongen heet jan. Jan had weinig vrienden. Iedereen pestte jan. Hij had maar één vriendje. Dat vriendje heet tom. Tom pestte jan niet. Tom hielp jan. Hij had moeilijke dingen te doen. Jan ging heel vaak bij tom spelen. Ze doen het niet op school omdat tom dan ook wordt gepest. Het was een zonnige dag. Jan en tom gingen samen buiten spelen. Ze gaan voetballen. En daarna gaan ze naar de dierentuin. Ze kijken eerst bij de leeuwen. Dan bij de tijgers. En dan bij de dolfijnen. Ze zien één dolfijn die is spier wit.

wordt vervolgt

Comments

  1. Piet says:

    Wat een mooi begin van je verhaal. Laat je me niet lang wachten op het vervolg?

  2. Mama says:

    Emmie, wat een ontzettend mooi verhaal! Wanneer komt het vervolg?????????